Яка подія буде цікавою для тих, хто сам організовує і проводить заходи? Що може вразити самих івент-менеджерів? Адже досвідчений івент-менеджер бачив – багато, був – в неймовірній кількості місць, він як сучасний мисливець в джунглях мегаполісу – тому вразити його складно …

Але можливо!

Навчання першого потоку в Great Event School підходить до завершення. Досвідчені мисливці івент-індустрії навчали тих, хто займе своє місце в міських джунглях і буде вже самостійно вражати гостей на організованих ними ж заходах.

Як казав незабутній Остап Бендер: «Ближче до справи»

Уже в цю суботу відбудеться останній екзаменаційний модуль. Локація для такого незабутнього події повинна бути відповідною. Велич іспиту Great Event School якнайкраще підкреслює flow space INVERIA, який вразив не тільки майбутніх профі івент-індустрії, а й досвідчених метрів. В даному випадку доречно перефразувати класика і вимовити: людина створила творчий простір, а тепер простір надихає, активно розвиваючи інших!

INVERIA- життєвий простір в центрі великого мегаполісу, яке втілює сучасні дизайнерські тенденції ділового мінімалізму: ясність чистих форм. Безліч різних світлих і зручних залів, прекрасне технічне забезпечення, високий європейський менеджмент, а найголовніше – затишна, добра і надихаюча атмосфера. У INVERIA відразу занурюєшся в стан огортаю чого спокою, коли на тебе – нічого не тисне. Все саме так, як треба!

«Хочеться повертатися сюди знову і знову!» – повідомила директор школи Great Event School, Юлія Гуляєва.

Серед реальних кейсів і предметного навчання в Great Event School один з акцентів – це правильно підібрана локація, без якої навіть найкраще захід може втратити сенс. В цьому ключовому питанні нам дуже допомогли наші партнери: Premier Hotels and Resorts, – наданими конференц-залами і високими стандартами послуг. Ми проводили навчання в чудових готелях: Premier Hotel Rus, Premier Hotel Lybid і Premier Palace. А також Inveria – трендовим інтер’єром і чудовою організацією.

«Не кажіть нам прощавай!»

Попереду – іспит, позаду – майже 50 годин навчання. Щоб отримані знання знайшли предметність і стали яскравими заходами – потрібно зробити багато кроків, але Great Event School – це «початок великого шляху», який при наполегливому бажанні обов’язково призведе до заповітної мети!