Онлайн івенти все-таки складно назвати повноцінною альтернативою традиційним заходам. Так, віддалений формат вирішує безліч проблем: не потрібно піклуватися про розсадження сотень гостей або, наприклад, стежити за дотриманням дрес-коду.
Але є один нюанс, який ніяк не заміниш – це відмінний кейтеринг, яким славляться багато подій. Зараз, коли оффлайн івенти потихеньку повертаються, організатори змушені переглядати правила подачі напоїв і страв. Ми зібрали 6 ідей, як організувати безпечний, але в той же час красивий і цікавий кейтеринг.
Фасовані страви з еко-продуктів
Безпека – це не тільки захист від зовнішніх факторів, а й використання екологічно чистих, фермерських продуктів. Приклад стильного, і корисного страви – салат від нью-йоркського ресторану Luke’s Lobster. У ньому блакитний салат поєднується з хвостом омара, молодий руколою, маринованої дикої чорницею і іншими корисними продуктами. Навіть фасування не псує зовнішнього вигляду страви.
Коктейлі в індивідуальних закритих келихах
Герметично закрита ємність з трубочкою – безпечний варіант подачі напоїв. Працюючи з різними формами ємностей, можна домогтися потрібного візуального ефекту. Наприклад, на івент енергетичної компанії ComEd шести сотням гостей запропонували безалкогольні коктейлі в келихах-лампочках. Напій зі смаком граната навіть назвали відповідно – «Електричний лимонад», а роздачу організували на підносах з вбудованим підсвічуванням.
Незвичайна фасування
Індивідуальні порції страв в стильних консервних банках або інших подібних ємностях виглядає куди презентабельнєє, ніж їжа в пластикових контейнерах. Наприклад, на одному з івентів шеф-кухар Joachim Splichal подав гостям упакований в баночки салат з анчоусами. Ємності стояли на смужках землі, що виглядало незвично, але вельми стильно.
Згадати дитинство
Хто пам’ятає соки Capri Sun в м’яких упаковках з трубочками? Вони є і досі. А є також стилізація під ці упаковки. Всередину можна налити алкогольні або безалкогольні коктейлі.
Роботизований бар
У лос-анджелеському барі Two Bit Circus працює робот-бармен. У закладі розробили фірмове меню, щоб не тільки подавати гостям смачні напої, а й створювати шоу із застосуванням вогню, рідкого азоту. Відсутність особистого контакту при подачі – гарантія безпеки для гостей.
Незвичайний вендинг
Ще один безпечний варіант – встановити на локації торговий автомат, що видає … мініатюрні пляшки алкоголю. Наприклад, шампанського. Подібний автомат є – це розробка компанії Moet & Chandon, відома ще з 2016 року. Уже в рік дебюту автомат став хітом вечірок і неформальних прийомів.
Маєш питання щодо змісту статті? Звертайся до авторки