Івент-агентство − що це? Відповісти на це питання в двох словах досить складно. В цілому івент-компанія спеціалізується на організації та проведенні різних заходів (наприклад, це може бути веселий корпоратив, семінар або тренінг). Такі івенти зазвичай нетривалі, проходять протягом кількох днів для обмеженого кола осіб, а також мають фіксований бюджет, що виділяється клієнтом.

На сьогоднішній день в Україні існує фрагментарний ринок івент-компаній. Сучасне івент-агентство − що це? Це або невелика фірма з кількістю співробітників до 5-ти осіб, або велика компанія, в штаті якої працює не менше 50 осіб.

Успішне івент-агентство − що це означає?

Професійне івент-агентство − що це та які послуги воно надає? Ця компанія:

  • розробляє унікальну концепцію івенту;
  • підбирає і бронює локацію;
  • запрошує гостей на івент (тематичний корпоратив, бізнес-форум, конференцію та ін.);
  • забезпечує трансфер учасників, доставляє всі необхідні матеріали;
  • організовує харчування (наприклад, кейтеринг);
  • підбирає артистів та продумує шоу-програму (ведучий на свято (Київ), діджей, фаєр-шоу і т.д.);
  • декорує локацію;
  • виробляє брендовану продукцію;
  • адмініструє і проводить івент;
  • готує фото- та відеозвіти.

Ивент агентство что это

ARENA CS івент-агентство − що це? Це професіонали, які знають, як організувати корпоратив і де відсвяткувати корпоратив так, щоб викликати у його учасників невимовний захват. Всі заходи об’єднує високоякісна організація вечірок (Київ) та успішний результат, обумовлені нашою увагою до кожної деталі підготовки та проведення івенту, дотриманням корпоративної політики наших клієнтів, пунктуальністю і професіоналізмом команди, нашої особистою зацікавленістю у вашому успіху.

ARENA CS − професійне івент-агентство. Що це?

Наше агентство свят (Київ) − це відповідальний та досвідчений виконавець в наданні послуг з організації заходів і ділового туризму, головними цінностями якого є економічна ефективність заходу і клієнтоорієнтованість. Ми підтримуємо високий рівень роботи для надання якісних послуг своєчасно та в точній відповідності з побажаннями наших клієнтів.

З огляду на потреби клієнтів і тенденції ринку, наша команда працює для забезпечення високоякісного сервісу для своїх замовників в найкоротші терміни. Саме тому за 15 років свого існування ми реалізували понад 8000 проектів з проведення міжнародних конференцій, асамблей, проведення регіональних і зарубіжних заходів (із загальною кількістю учасників від 10 до 1000 чоловік; в середньому 660 заходів на рік). Ти будеш пишатися івентом, який провів з ARENA CS!