Передноворічні корпоративи – головний біль всіх керівників. Адже всі хочуть організувати для своєї команди захід на найвищому рівні. Наша компанія ARENA CS, краще івент агентство в Україні, що підтверджено численними нагородами та 14 річним досвідом роботи. Пропонуємо вирішити проблему – корпоратив на новий рік, де відзначити. Ми розробимо новорічний корпоратив, тематика якого буде на 100% відповідати інтересам і цілям замовника. Наша програма новорічного корпоративу буде цікавою, веселою і запам’ятовується.

ARENA CS передноворічні корпоративи: ти кажеш ми робимо

предновогодние корпоративы

Передноворічні корпоративи не просто важливі заходи, це шанс презентувати свій бренд і підвищити продуктивність. Процес розробки ідеї корпоративного нового року запускається негайно після звернення до нас. Ми допоможемо вирішити, що краще новорічні корпоративи в ресторані або новорічний корпоратив на природі. Через два дні персональний конференц менеджер надасть кілька сценаріїв і запропонує на вибір парочку цікавих місць. Корпоративний новий рік ідеї можуть бути найрізноманітніші, ми пропонуємо – вибирати вам!

Передноворічні корпоративи: ми підходимо з креативом,творчістю і професіоналізмом

Передноворічні корпоративи ми розробляти починаємо з креативу, адже творчий підхід дозволяє вирішувати найважчі завдання і давати нестандартні рішення. Робота нашої команди злагоджена і системна. Робочі процеси давно відпрацьований механізм. Креатив, професіоналізм, командна робота – запорука нашої ефективної та результативної роботи. Як провести корпоратив на новий рік? Ми відповімо: весело і креативно!

Передноворічні корпоративи від ARENA CS: увага до кожної деталі

Ми розуміємо, відчуваємо ваш настрій, задаємо безліч запитань про те, як ви бачите передноворічні корпоративи. Ми завжди на зв’язку і готові вислухати ваші побажання. Придумаємо яскраву назву новорічного корпоративу, зробимо незабутнім початок новорічного корпоративу і урочисту фінальну частину. Наш сценарій на новий рік корпоратив опрацьований з увагою до кожної деталі.

Передноворічні корпоративи від компанії ARENA CS: чому ми?

предновогодние корпоративы

Передноворічні корпоративи від компанії ARENA CS грунтуються на таких найважливіших аспектах нашої роботи:

  1. Наша організація новорічних корпоративів відбувається з використанням зручних способів комунікації з клієнтом.
  2. 100% рішення поставленої мети, заснована на опрацюванні творчих і технічних сторін.
  3. Надаємо аргументовану бюджет. Питання про те, за що мені платити, чи не виникнуть. Ми підберемо хороший ресторан для новорічного корпоративу за оптимальною вартістю.
  4. Суворі критерії якості. Ваш корпоративний новий рік – внесок в нашу репутацію.
  5. Акцент на технологічність та інновації. При проведенні заходів ми використовуємо літаючі мікрофони. Зручний, веселий і цікавий спосіб дати слово всім гостям. Ми пропонуємо встановити систему Enercell, що дозволить безпечно заряджати смартфони всім гостям одночасно.
  6. Відповідальність всієї компанії і кожного окремого співробітника. Якщо ви вирішили замовити корпоратив на новий рік у нас, то ми відповідаємо за його результат.

Де відзначити корпоратив на новий рік, як відзначити так, щоб потім згадувати весь рік з посмішкою? Відповідь проста: ARENA CS. Замовити  передноворічний корпоратив можна тут: